Ce amendă se aplică pentru nedepunerea Declarației 094 în termen – info rapid

3
1445

Dupa cum stiti deja, „Declarația privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic și care nu au efectuat achiziții intracomunitare de bunuri în anul precedent”, Formularul 094 – trebuie depusa pana la data de 25.01.2018 la unitățile Ministerului Finanțelor Publice – la ghișeu, deoarece nu se poate depune și online.

Avand in vedere solicitările voastre venim si cu clarificari cu privire la nivelul amenzilor in cazul nedepunerii. Astfel, acestea pot atinge nivlul din tabelul de mai jos (model editabil 2018 pentru D 094 – la final articol).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

IMPORTANT – Declarația 094 – model valabil pentru anul 2018, editabil și gratuit (plus info termen limită depunere în 2018) – CLICK AICI

De reţinut! Dacă amenda este achitată în cel mult 48 de ore de la notificare, cuantumul se înjumătăţeste.

Sursa – cu multumiri – AJFP MAramures

Articolul precedentActe ce se întocmesc și se solicită la o angajare nouă în anul 2018 – model orientativ OPIS (actualizat)
Articolul următorScutire impozit pe salariu pentru IT – ce aduce nou OMFP 3337/2017 (cu aplicare începând cu veniturile aferente lunii februarie 2018)

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.