Tabel comparativ pentru Titlul VII “Taxa pe valoarea adăugată” din Codul fiscal – 2017 vs. 2018

1
305

Va supunem atentiei un material oficial, de 1 pagini, elaborat de – DGRFP Brasov – ce prezinta un tabel comparativ pentru TITLUL VII TAXA PE VALOAREA ADĂUGATĂ, urmare a modificărilor aduse de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 79/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal – în vigoare cu 1 ianuarie 2018 .

Speram sa va fie de folos si multumiri institutiei pentru posibilitatea preluarii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA TABELUL COMPARATIV – CLICK AICI

Articolul precedentATENȚIE – depunerea declaraţiilor fiscale se va face exclusiv în formă electronică (începând cu obligaţiile fiscale aferente lunii ianuarie 2018)
Articolul următorObligații declarative privind schimbarea / menținerea perioadei fiscale la TVA (info oficial ANAF din data de 09.01.2018)

1 COMENTARIU

  1. Mulțumim mult pentru publicarea gratuita a legislației și a materialelor ajutătoare și pentru explicațiile clare și concrete fără de care eu care țin evidenta contabila a unor firme de la domiciliu nu m ai fi descurcat !!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.