CECCAR – modelul pentru “Raport de activitate” aferent anului 2017 – va fi disponibil începând cu data de 15 ianuarie 2018

CECCAR informeaza că, formularul “Raport de activitate” aferent anului 2017 va fi disponibil începând cu data de 15 ianuarie 2018. Acesta se va completa doar electronic, pentru a fi încărcat on-line sau depus pe suport electronic la filială.

IMPORTANT – formularul “Raport de activitate” aferent anului 2017, va fi disponibil începând cu data de 15 ianuarie 2018 pe platforma raport.ceccar.ro (unde numele de utilizator este CNP-ul – n.r.).

Dupa data de 15 ianuarie 2018, membrii filialei pot solicita acordarea vizei de exercitare a profesiei.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

De asemenea, CECCAR informeaza că – plata cotizațiilor se va putea face și cu cardul la sediul fiecarei filiale CECCAR.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.