Modificări ale veniturilor din activități independente – realizate începând cu 01.01.2018

0
446

Va supunem atentiei un material oficial, de 4 de pagini, elaborat de – AJFP Arges – ce prezinta modificările in domeniul veniturilor din activitati independente – aduse de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 79/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal – în ceea ce priveste impozitul pe venit si contributiile sociale obligatorii .

Speram sa va fie de folos si multumiri institutiei pentru posibilitatea preluarii. UTIL – Persoane fizice autorizate, profesii liberale și drepturi de autor – începând cu 01.01.2018 (impozite și contribuții, obligații declarative și termene, stabilire și plata) click aici.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL – CLICK AICI

Articolul precedentATENȚIE – angajații part-time cu mai multe contracte (CIM-uri) – trebuie să declare până azi (05.01.2018) veniturile din luna decembrie 2017
Articolul următorDurata zilnică de executare a activității unui zilier și cuantumul remunerației – zilieri plătiți sub 8 ore pe zi (oficial)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.