Declarații fiscale cu termen limită de depunere în luna DECEMBRIE 2017 – atenție la calendarul fiscal ANAF din aceasta lună

4
381

Pe parcursul si in special al finalul lunii DECEMBRIE 2017 (MAI EXACT PANA LA 21.12.2017 – detalii pentru acest termen aici), trebuie depuse la unitățile teritoriale MFP/ANAF (ghișeu sau online), după caz, declarațiile fiscale precizate mai jos.

Multumiri pentru fisier ANAF. UTIL – DACĂ DORIȚI SA ȘTIȚI CE TREBUIA DEPUS LUNA TRECUTA (PANA LA DATA DE 25)CLICK AICI .

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA FISIERUL – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentCampanie ITM – de informare și conștientizare cu privire la modificarea salariului brut în contextul transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat
Articolul următorContribuții sociale și impozit datorat pentru veniturile din salarii începând cu 01.01.2018 – sesiune 06.12.2017 (răspunsuri)

4 COMENTARII

  1. Care este termenul corect de depunere a declaratiilor 390 si 394?? In materialul de mai sus apare ca D390 se poate depune pina pe 27 decembrie (s-au depus dintotdeauna la acelasi termen), iar D394 nu apare, de aici inteleg ca ar avea termen 3 ian. 2018 (dat fiind faptul ca termenul obisnuit este 30 ale lunii, iar acum zilele 30 dec.-2 ian. sunt nelucratoare). M-am uitat si pe site-ul ANAF si apar aceleasi informatii (la calendar obligatii fiscale). In schimb, ieri a fost postat tot aici articolul mentionat mai jos, in care se spune ca toate declaratiile (inclusiv D394!) se depun pina pe 21 decembrie. Care este adevarul? Eu tind sa dau crezare articolului din 5 dec.17, dar trebuie clarificata totusi aceasta situatie. Vom intreba si la ANAF.

    [ATENȚIE – data de 21.12.2017, este termen limită pentru depunerea declarațiilor fiscale (aferente noiembrie 2017) ]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.