Analiză comparativă a modificării impozitării muncii – extrasă din opinia Consiliului Fiscal asupra proiectului de OUG pentru modificarea și completarea Codului Fiscal

2
311

Va supunem atentiei opinia Consiliului fiscal asupra proiectului de Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal – proiect despre care am detaliat – aici, aici si aici. Speram sa va fie de folos.

In cadrul acesteia, la final, descoperim si o analiză comparativă a modificării impozitării muncii – pe care o puteti vizualiza in continuare. Opinia integrala a Consiliului Fiscal asupra proiectului de OUG pentru modificarea și completarea Codului fiscal – se poate vizualiza din prezentarea de mai jos.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentATENȚIE (ANAF) – declarația 112 se poate depune începând cu 06.11.2017 (pentru luna de raportare octombrie 2017)
Articolul următorSinteza săptămânii 30.10.2017 – 03.11.2017 – info principale modificări (din 2018), detalii termene HR, info obligații evaluare anuala angajați, etc.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.