OMFP 2482/2017 – procedură autorizare plătitori de accize (MO 796/2017)

1
282

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 796 din 9 octombrie 2017, a fost publicat Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 2482 din 27 septembrie 2017 privind procedura şi condiţiile în care se realizează autorizarea antrepozitelor fiscale, a destinatarilor înregistraţi, a expeditorilor înregistraţi şi a importatorilor autorizaţi.

Precizări suplimentare (TEXT INTEGRAL MAI JOS) – via AJFP Dambovita (cu multumiri de la noi pentru posibilitatea preluarii):

– Autorizarea antrepozitelor fiscale, a destinatarilor înregistraţi, a expeditorilor înregistraţi şi a importatorilor autorizaţi se efectuează de către direcţiile generale regionale ale finanţelor publice (DGRFP), prin comisiile regionale pentru autorizarea operatorilor de produse supuse accizelor armonizatei.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

– Prin excepţie, autorizarea antrepozitelor fiscale pentru producţia exclusivă de vinuri realizată de către contribuabili, alţii decât contribuabilii mari şi mijlocii, micile distilerii, precum şi micile fabrici de bere independente se face prin comisii teritoriale pentru autorizarea operatorilor de produse supuse accizelor armonizate, constituite la nivelul structurilor teritoriale ale direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice.

PENTRU A DESCARCA ORDINUL 2482/2017 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentAsigurarea transparenței veniturilor salariale – autorități şi instituţii publice (comunicat nou ITM)
Articolul următorCare sunt modalitățile de organizare și conducere a contabilității unei persoane juridice?

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.