AcasăSalarizareCheltuielile cu abonamentele de sănătate suportate de angajați pot fi deduse la...

Cheltuielile cu abonamentele de sănătate suportate de angajați pot fi deduse la calculul impozitului pe venitul din salarii ?

Intrebare – Cheltuielile cu abonamentele de sanatate suportate de angajati pot fi deduse la calculul impozitului pe venitul din salarii ?

Raspuns

Potrivit Codului fiscal, la calculul impozitului pe venitul din salarii la locul unde se află funcţia de bază, serviciile medicale furnizate sub formă de abonament angajatului şi/sau oricărei persoane aflate în întreţinerea sa, se deduc din venitul net din salarii calculat prin deducerea din venitul brut a contribuţiilor sociale obligatorii aferente unei luni, in limita unui plafon care la nivelul anului să nu depăşească echivalentul în lei al sumei de 400 euro.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Baza legala

Legea nr 227 / 2015 articolul 78 alin(2) lit.a) , iv)

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 07.09.2017 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!