AcasăLegislatie actualizataOPANAF 2853/2017 - modificare proceduri de schimbare a domiciliului fiscal (MO 783/2017)

OPANAF 2853/2017 – modificare proceduri de schimbare a domiciliului fiscal (MO 783/2017)

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 783 din 3 octombrie 2017, a fost publicat – Ordinul preşedintelui ANAF nr. 2853 din 29 septembrie 2017 privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3.845/2015 pentru aprobarea procedurilor de înregistrare/modificare a domiciliului fiscal, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare.

Precizări suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii):

– prin ordin se aprobă următoarele proceduri:

a) Procedura de modificare a domiciliului fiscal în cazul contribuabililor persoane fizice care deţin cod numeric personal.
b) Procedura de modificare a domiciliului fiscal al contribuabililor supuşi înregistrării în registrul comerţului, în cazul în care domiciliul fiscal este stabilit la sediul social.
c) Procedura de modificare a domiciliului fiscal pentru persoanele fizice care deţin cod numeric personal, în cazul în care domiciliul fiscal este stabilit la domiciliu.

PENTRU A DESCARCA OPANAF 2853/2017 (INTEGRAL) – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!