Exemple privind funcționarea mecanismului privind plata defalcată a TVA – oficiale, de la MFP

11
295

Va supunem atentiei un material oficial elaborat de MFP, material cu tema – Exemple privind funcționarea mecanismului privind plata defalcată a TVA – avand la baza Ordonanţa Guvernului nr.23/2017 privind plata defalcată a TVA – publicata in Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.706 din 31 august 2017 .

Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL PRIVIND EXEMPLELE – CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Articolul precedentUnde se deschid conturile de TVA – pentru mecanismul privind plata defalcată a TVA (oficial)
Articolul următorDeclarații fiscale cu termen limită de depunere la ANAF în luna septembrie 2017- informații necesar tuturor

11 COMENTARII

  1. dar cazul in care un platitor de tva, care nu incaseaza tva (firme cu profil agricol), cum crediteaza contul de tva de la banca daca are de platit o factura de combustibil?

  2. La studiat cu voi! Sa nu mai aveti timp sa iesiti in piata! Si hai grabiti platile in contul split tva! Ca acu’ vine rectificarea bugetara si nu au din ce sa-si ia salariile! Vagabonzeala continua!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.