Radierea înregistrării fiscale din oficiu – speță oficiala ANAF (util)

0
313

Intrebare – Cind poate organul fiscal efectua radiere din oficiu a înregistrării fiscale?

Raspuns – Radierea înregistrării fiscale se poate efectua din oficiu, de către organul fiscal, ori de câte ori acesta constată îndeplinirea condiţiilor de radiere a înregistrării unui contribuabil și acesta nu a depus declaraţie de radiere precum si în cazul decesului persoanei fizice sau, după caz, încetării existenţei persoanei juridice potrivit legii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Baza legala

– Legea nr 207/ 2015 articolul 90 alin.2, alin.3

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 20.12.2016 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

Articolul precedentTabel comparativ pentru Titlul V – CONTRIBUŢII SOCIALE OBLIGATORII – urmare a Legii 177/2017 (foarte util)
Articolul următorATENȚIE – actualizare nouă PDF inteligent ANAF – necesar la generare bilanț/raportare la 30.06.2017

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.