AcasăCodul munciiCât se plătește în plus pentru un contract de munca cu timp...

Cât se plătește în plus pentru un contract de munca cu timp parțial, după 01.08.2017 – ținânâd cont de prevederile OG 4/2017

Probabil cunoasteti faptul ca – in Monitorul Oficial nr. 598 din 25.07.2017 – a fost publicata Ordonanţa Guvernului Romaniei nr. 4/20.07.2017 – pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal .

Iata mai jos un tabel comparativ cu diferentele ce trebuie platite, in cazul in care nu sunt indeplinite conditiile OG 4/2017 – via CECCAR Suceava (filiala careia ii multumim pentru ajutor). Speram sa va fie de folos.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Click pe poza – pentru detalii extinse.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

6 COMENTARII

  1. Nu mi se pare normal acest lucru… DE EXEMPLU : DACA NOI – CA SI ASOCIATIE DE PROPRIETARI avem angajate 2 pers: 1 pers.cu 4 ore /zi-femeie- pentru curatenie in scarile blocurilor, iar alta cu 2 ore /zi-barbat- pentru curatenia exterioara – pentru ca nu au ce face mai multe ore pe zi… atunci, de ce trebuie sa platim pentru acestia la fel cat la un muncitor cu norma intreaga ??? Ca pana la urma toate cheltuielile se rasfrang asupra proprietarilor, iar acestia la noi vin sa faca galagie ca le-am marit cheltuielile, nu la cei care modifica legi fara sa gandeasca !!!! Chiar nu se poate face nimic in privinta asta?? Nu stiu cum sa traga tot mai mult de la omul de rand ca sa traiasca ei bine 🙁 🙁

  2. Dar, daca este un job de cate 20 ore / luna , de femeie de serviciu la o ASOCIATIE DE PROPRIETARI , pentru ca femeia de serviciu nu vine sa faca curatenie in FIECARE ZI o ora !!!!!, pentru ca sunt si asemenea ocupatii care nu necesita prestarea unei munci in fiecare zi, iar REVISALUL iti permite inregistrarea unui CIM si cu ore lucrate / luna !!!!!

  3. MARE ATENTIE!!!!!! OG 4/2017 NU PREVEDE ca TOATE contributiile la BASFS ale angajatorului sa fie calculate la contractele part-time la salariul minim pe economie ci NUMAI CONTRIBUTIA DE ASIGURARI SOCIALE(CAS de 15,*%) adica
    „”ART.140 al.2)……………venitul luat în calcul la determinarea bazei lunare de calcul al contribuției de asigurări sociale datorate de angajatori sau persoanele asimilate acestora este salariul minim brut pe țară în vigoare în luna pentru care se datorează contribuția de asigurări sociale,……………””
    Recomand colegilor de la SUCEAVA sa revizuiasca calculele(la 4ore cu 725 lei/luna diferenta este de 114 lai nu 151 cum prezinta diansii)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura