Principalele aspecte în legătură cu aplicarea prevederilor privind REGIMUL SPECIAL PENTRU AGRICULTORI

0
294

Dupa cum stiti, prin OUG nr. 84/2016 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul financiar-fiscal publicată în M.O. nr. 977/06.12.2016 a fost adăugat un nou articol (art.315¹) în Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal intitulat Regimul special pentru agricultori .

Avand in vedere cele de mai sus, va spunem atentiei un material util, actualizat la zi, de cca. 6 pagini – via finantearges.ro (insititutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentPlata impozitului specific unor activități – întrebări și răspunsuri oficiale de la ANAF (sesiune 19.07.2017)
Articolul următorATENȚIE – azi pe masa Guvernului – PROIECT DE HOTĂRÂRE privind stabilirea zilei de 14 august 2017 ca zi liberă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.