Anulare obligație raportare datorii scadente mai vechi de 30 de zile – Legea 155/2017

0
272

ANAF – Serviciul Asistenta Contribuabili, va aduce la cunostinta aparitia urmatoarelor acte normative – Legea nr. 155 din 29 iunie 2017 privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 22/2016 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 77/1999 privind unele masuri pentru prevenirea incapacitatii de plata (Monitorul Oficial nr. 511 din 3 iulie 2017).

Precizari – Legea 155/2017 – Anulare obligatie raportare datorii scadente:

– A fost anulata obligatia de întocmire a situatiei privind sumele restante mai vechi de 30 de zile de la emiterea facturii fiscale sau de la scadenta, catre orice creditor, respectiv de la orice debitor, persoana juridica, dupa caz, cu sediul în România, aceasta ramânând doar în sarcina persoanelor juridice cu capital integral/majoritar/minoritar de stat.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Sursa – Administratia Judeteana a Finantelor Publice Mehedinti

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentATENȚIE – si ANSVSA are în plan multe controale în sezonul estival (informații oficiale)
Articolul următorATENȚIE – acțiuni comune de control în domeniul transportului public de persoane (ANAF și IGPR)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.