Ce este „Spațiul Privat Virtual”, avantaje utilizare SPV, cum se face identificarea electronica, cum te înregistrezi ca utilizator SPV, etc.

0
713

Va supunem atentiei un material oficial (8 pagini) – via AJFP Arges – referitor la „Spațiul Privat Virtual”, material ce prezinta avantajele utilizarii SPV, cum se face identificarea electronica, cum se face înregistrarea ca utilizator SPV, etc. .

Speram sa va fie de folos. UTIL -Cererea de aderare la Spațiul Privat Virtual pentru posesorii de certificat digital – formular C800 (info și instrucțiuni completare) click aici.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentNoutăți din 01.07.2017 – valoarea punctului de pensie crește de la de la 917,5 lei la 1.000 lei, majorări indemnizații, etc.
Articolul următorModificările și completările aduse Normelor CF în ceea ce privește impozitul pe profit și impozitul pe veniturile microîntreprinderilor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.