Încadrare elevi și studenți pe perioada vacanței de vară – precizări oficiale

0
287

Angajatorii care încadrează elevi sau studenti pe perioada vacantei de vara, beneficiaza pentru fiecare elev sau student de un stimulent lunar in cuantum de 250 lei/luna .

Perioada maxima de acordare a stimulentului este de 60 zile intr-un an calendaristic. Aceasta subventie, este acordata de AJOFM in conformitate cu prevederile Legii nr. 72/2007 privind incadrarea in munca a elevilor si studentilor.

Incadrarea in munca se face pe perioada vacantei de vara in baza unui contract de munca pe perioada determinata – model 2017 CIM – incheiat ulterior datei de incepere a vacantei.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Pentru a beneficia de subventia susmentionata, angajatorii vor incheia cu AJOFM o conventie. Pentru orice relaţii suplimentare legate de modul de acordare a subventiei sau de documentele necesar a fi depuse, vă rugăm să vă adresaţi AJOFM locale (la telefon, sau direct la sediu).

Sursa (cu multumiri) – AJOFM Ialomita

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentCare este termenul limită de depunere – pentru raportarea contabilă (bilanțul) la 30.06.2017 ?
Articolul următorANAF implementează poprirea electronică, ÎNCEPÂND DE AZI – precizări oficiale noi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.