AcasăDeclaratii fiscaleModalitatea de a avea ONLINE, de la ANAF, fisa pe plătitor -...

Modalitatea de a avea ONLINE, de la ANAF, fisa pe plătitor – pașii necesari a fi făcuți

Descarcati formularul C800detalii aici – si completati-l astfel:

– DATE SOLICITANT treceti numele firmei pentru care doriti sa obtineti fisa de evidenta (de exemplu)
– DATE DE IDENTIFICARE A PERSOANELOR: va treceti dvs. care aveti deja certificat digital (semnatura electronica) pentru firma respectiva. NU TRECETI DATA NASTERII ci treceti numai CNP
– La calitate alegeti IMPUTERNICIT
– Treceti adresa de email care apare pe certificatul digital pe care il aveti functional

Seria certificatului digital data, ora, minutul, secunda (ciudata chestie – n.r.) o aflati mergand fie pe site-ul autoritatii care v-a eliberat certificatul (in cazul CERTSIGN, mergeti pe pagina principala aici alegeti RESURSE, si in partea stanga alegeti REGISTRUL DE CERTIFICATE, (IN CAZUL MEU CERTIFICATUL ESTE DE CLASA 3, ATENTIE! NU ALTFEL) aici treceti Numele apoi Prenumele, si emailul care este trecut in certificatul digital pe care-l aveti, vi se da mai jos o adunare la care trebuie sa puneti rezultatul.

Vi se deschide o fereastra si aveti cel putin un certificat pe care scrie: OPERATIONAL, aveti toate datele de care aveti nevoie ca sa completati tot ceea ce cere C800 (luati cu COPY si PASTE ca sa nu gresiti). BIFATI peste tot ca sunteti de acord cu cele de la ANAF. Validati, semnati.

Acest document ca sa il trimitetifolositi – www.e-guvernare.ro/depunere declaratii…si il depuneti manual C800 asa cum ati depus pana acum D112, D300, bilanturi, etc.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Dupa obtinerea aprobarii (veti primi un email de aprobare) mergeti pe pagina ANAF. In dreapta sus, alegeti AUTENTIFICARE CERTIFICAT, va apare fereastra de conectare si vi se cere sa introduceti PIN-ul token-ului.

In partea stanga aveti SOLICITARI, dati click si alegeti INFORMATII, o sa aveti ADAUGA SOLICITARE, alegeti codul fiscal pentru care doriti informatii. Fisa de evidenta fiscala se numeste FisaROL. Alegeti-o si apasati TRIMITE. Daca serverul nu este prea ocupar veti primi informatia potrivit careia vi se va genera o fisa. Mergeti la MESAJE in partea stanga si apasand acolo veti vedea informat PDF FISA MULT DORITA.

Un amanunt care poate o sa ii intereseze pe multi dintre dvs. – Admitem ca NU GASESC INFORMATIILE DESPRE CERTIFICAT. Avem o alta solutie: Ne ducem la urmatoarea adresa: www.anaf.ro, aici in dreapta sus apasam AUTENTIFICARE CERTIFICAT.

Ni se deschide o fereastra in care apare certificatul care este operational. NU DAM OK. In scimb in coltul din stanga al ferestrei avem DETAILS/INFORMATII DESPRE CERTIFICAT/click here to view certificates propreties . Dam click aici. Ni se deschide o noua fereastra in care putem sa luam tot ceea ce este legat de CERTIFICAT: Alegem DETAILS, aici cautam ISSUED/AUTORITATEA CARE L-A ELIBERAT, VALID FROM/DATA INCEPERII VALIDITATII, VALID TO/VALABIL PANA LA: aici este data de sfarsit (unde avem si data si ora, si minutul si secunda).

Multumiri colegului – Ion Paturca

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!