AcasăReglementari contabileProcesul verbal privind controlul inopinat - precizări oficiale ANAF (2017)

Procesul verbal privind controlul inopinat – precizări oficiale ANAF (2017)

Intrebare – Care este actul pe care îl încheie organul fiscal la finalizarea controlului inopinat și în ce termen își poate exprima contribuabilul punctul de vedere față de acesta?

Raspuns – Potrivit Codului de procedură fiscală, la finalizarea controlului inopinat se încheie proces-verbal, care constituie mijloc de probă.

Un exemplar al procesului-verbal se comunică contribuabilului/plătitorului care îşi poate exprima punctul de vedere faţă de constatările menţionate în procesul-verbal în termen de 5 zile lucrătoare de la comunicare.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Baza legala – Legea nr 207 / 2015 articolul 135 alin.3 și 4

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 20.02.2017 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!