AcasăCodul munciiCerere pentru concediu de odihnă (CO), dar și pentru alte tipuri de...

Cerere pentru concediu de odihnă (CO), dar și pentru alte tipuri de concediu – efectuate în 2017 (propunere modele)

Bazandu-ne pe faptul ca se apropie „sezonul” concediilor de odihna, dar tinand cont si de aspectul ca este obligatorie prezenta acestor documente (la dosarele de personal), ne-am gândit sa va aducem din nou la cunoștința (ca si in anii trecuti) modelele de cereri pentru concediu de odihnă postate de noi pana acum.

Cererea de concediu de odihna este documentul prin care angajatul solicita zilele de C.O. la care are dreptul, in urma programarii care s-a facut la inceputul anului. Daca nu ati realizat inca programarea concediilor de odihna pe anul 2017 – gasiti un model orientativ de decizie interna aici – LINK DECIZIE (DOWNLOAD GRATUIT) .

Modelele propuse sunt urmatoarele:

– cerere CO structurata in 2 exemplare/pagina (Word), un exemplar pentru arhiva firmei/Departament Resurse Umane si un exemplar-copie pentru angajat:

PENTRU MODEL DE CERERE C.O. – VARIANTA 1 – CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

– cerere de concediu (Excel), care se poate utiliza in 4 situatii – se poate bifa optiune pentru CO, CFP sau alte 2 situatii:

PENTRU MODEL DE CERERE C.O. – VARIANTA 2 – CLICK AICI

FOARTE UTIL – Concediul de odihnă – cuantum, plată, timpul de muncă, timpul de odihna, durata CO în funcție de CM, etc. CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

DE INTERES – Model „Cerere de amânare a concediului de odihna (C.O.)” – util în cazuri specialeclick aici

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!