AcasăNewsA treia zi de proteste la Finanțe - sindicaliștii cer scuze contribuabililor...

A treia zi de proteste la Finanțe – sindicaliștii cer scuze contribuabililor pentru situația neplăcută din cadrul Administrațiilor Județene ale Finanțelor Publice.

Angajații sistemului instituțional al Ministerului Finanțelor Publice protestează pentru a treia zi consecutiv. Finanțiștii din regiunile Craiova, Iași, Timișoara, Galați, Brașov continuă protestele alăturându-se treptat colegi din alte județe, nemulțumiți fiind de proiectul legii salarizării .

Alianța Nationala a Sindicatelor Bugetarilor “SED LEX”, mai exact Federația Naționala a Sindicatelor din Finanțe mentioneaza – ne cerem scuze contribuabililor pentru situația neplăcută din cadrul administrațiilor județene ale finanțelor publice.

Precizam ca, ieri – detalii aici – Președintele ANAF, le-a solicitat astăzi directorilor din direcțiile generale regionale ale finanțelor publice, în cadrul unei videoconferințe, să asigure o bună funcționare a activității instituției în relația cu contribuabilii și să respecte prevederile legale, pe fondul derulării protestului din ultimele zile, mentionand „Le cer să nu mai blocheze activitatea, acest lucru este ilegal.”

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Sursa – link.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!