AcasăNewsServerele ANAF și cele ale Direcției Generale a Vămilor - neafectate până...

Serverele ANAF și cele ale Direcției Generale a Vămilor – neafectate până acum de atacul cibernetic din ultimele zile

Serverele ANAF sunt perfect funcționale – potrivit paginii oficiale de Facebook a ANAF. Serverele ANAF și cele ale Direcției Generale a Vămilor, parte din ANAF, funcționează în parametri normali și nu au fost afectate până acum de atacul cibernetic din ultimele zile .

În perioada 13 -14 mai 2017. pe portalul www.anaf.ro au fost efectuate lucrări mentenanță, care au decurs conform planificării direcției de specialitate din ANAF. Astăzi, 15 mai 2017, site-ul ANAF și toate sistemele de operare sunt perfect funcționale.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

IMPORTANT – potrivit cert.ro – incepând de Vineri 12 Mai 2017, numeroase organizații din întreaga lume au fost afectate de o nouă variantă de ransomware, care poartă denumirea de ‘WannaCry’. Această amenințare se propagă prin intermediul unor mesaje email care conțin atașamente și link-uri malițioase, atacatorii utilizând tehnici de inginerie socială pentru a determina utilizatorii să acceseze resursele malițioase. DECI – MARE ATENTIE.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!