Consultarea și participarea lucrătorilor în domeniul sănătății și securității în muncă (SSM) – material util oficial

0
234

Pe site-ul oficial al ITM Arad (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii materialului) – a fost postat astazi un material informativ ce contine o serie de intrebari frecvente cu privire la faptul că securitatea şi sănătatea în muncă poate contribui substanţial la succesul afacerii unei entitati.

V-aţi întrebat vreodată dacă:

– Pierderea, accidentarea sau îmbolnăvirea unuia sau a mai multor angajaţi ar afecta în mod negativ afacerile dumneavoastră?
– Aţi putea să vă consolidaţi afacerea pe termen lung prin evitarea unor costuri determinate de nerespectarea obligaţiilor privind securitatea şi sănătatea în muncă?
– Aţi putea să îmbunătăţiţi rentabilitatea afacerii, prin realizarea de investiţii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă?
– Este posibil să atrageţi şi să fidelizaţi personal bine calificat şi instruit pe care să vă puteţi baza pentru creşterea productivităţii?

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Dacă răspunsul este „DA” la oricare dintre aceste întrebări, atunci trebuie să recunoaşteţi faptul că securitatea şi sănătatea în muncă poate contribui substanţial la succesul afacerii dumneavoastră. O performanţă bună în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă înseamnă o afacere bună!

SPERAM SA VA FIE DE FOLOS MATERIALUL.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.