AcasăDeclaratii anualeTermen limită de depunere în 02.05.2017 - al “Decontului privind accizele”...

Termen limită de depunere în 02.05.2017 – al “Decontului privind accizele” – formular 120

ANAF informează operatorii economici, plătitori de accize, potrivit titlului VIII „Accize și alte taxe speciale” din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, că au obligaţia de completare şi depunere până la data 2 mai 2017 a formularului 120 “Decont privind accizele” pentru anul 2016.

Formularul 120 utilizat este cel prevăzut în Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3386 din 2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularelor 101 „Declaraţie privind impozitul pe profit” şi 120 „Decont privind accizele”, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 950 din 25 noiembrie 2016.

Formularul se depune la organul fiscal competent pentru administrarea creanţelor fiscale datorate de către contribuabil/plătitor.

Decontul privind accizele se completează cu ajutorul programului de asistenţă care poate fi descărcat de pe site-ul ANAF, www.anaf.ro, la secţiunea Servicii online→Declaraţii electronice→Descărcare declaraţii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Formularul se depune la organul fiscal competent, în format PDF, cu fişier XML ataşat, pe suport CD, însoţit de formatul hârtie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, accesând adresa de internet www.e-guvernare.ro – Depunere declaraţii.

Informaţii privind depunerea on-line a declaraţiilor fiscale de către persoanele juridice se găsesc pe site-ul ANAF, www.anaf.ro, la secţiunea Servicii online→Declaraţii electronice→Informaţii depunere declaraţii persoane juridice.

Informaţii detaliate se pot obţine de la :
– structurile pentru asistenţa contribuabililor din cadrul organelor fiscale;
– telefonic la Centrul de asistenţă a contribuabililor, la nr. 0314039160;
– accesând pagina de Internet, site-ul www.anaf.ro.

Sursa (cu multumiri) – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!