AcasăReglementari contabileCatalogul serviciilor livrate contribuabililor - document oficial de la ANAF

Catalogul serviciilor livrate contribuabililor – document oficial de la ANAF

Catalogul serviciilor livrate contribuabililor, care oferã suport și îndrumare pentru aplicarea legislației fiscale în domeniul impozitelor și taxelor, precum si al comunicãrii unor acte administrative, a fost publicat pe site-ul institutiei – anaf.ro.

Catalogul este un instrument menit sa crească eficiența operațională a serviciilor livrate contribuabililor, răspunzând priorității ANAF de îmbunãtãțire a conformãrii voluntare. A.N.A.F. pune accent pe susținerea civismului fiscal al contribuabililor, cãrora le furnizeazã asistența și îndrumarea necesare pentru îndeplinirea corectã și cât mai facilã a obligațiilor fiscale. Catalogul serviciilor livrate contribuabililor este un document elaborat în cadrul proiectului „Imbunãtãțirea proceselor de activitate ale Agenției Naționale de Administrare Fiscalã”, și este publicat pe site-ul instituției.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

  1. Felicitari ANAF pentru serviciile livrate cetatenilor!
    Sa verifice ANAF prin auditare si cei mai mic birou cu simt de raspundere, deoarece are ce verifica. Au scapat sub cuvant multe de verificat.
    Cred, ca am fost cel mai bun prieten al oamenilor, atat in institutiile unde am lucrat, cat si in viata in afara locului de munca. Singura reusita a ANAF este apropriere functionarilor publici de contribuabili, dar acestia sa fie bine pregatiti. Recomand conducerii ANAF, sa selecteze cetatenii, care merita sa-i reprezinte si cu pregatire profesionala, si conduita ireprosabila, acei cetateni a caror prezenta impune respect.
    Eu am ajutat si contribuailii, si colegii. Nu intotdeauna am fost sef, caci nu am fost dorita. Cu cat esti mai pregatit, cu atat o duci mai greu in sistem. Sa lasam politica gresita si sa apreciati valorile. Este valabil pentru cei, care o conceptie gresita despre viata si promoveaza pe cai nelegale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura