Declarații fiscale cu termen limită de depunere la ANAF în luna aprilie 2017 (info util contribuabili)

3
265

Pe parcursul si in special al finalul lunii APRILIE 2017 (MAI EXACT PANA LA 25-30.04.2017), trebuie depuse la unitățile teritoriale MFP/ANAF (ghișeu sau online), după caz, declarațiile fiscale precizate mai jos.

Multumiri pentru fisier anaf.ro. UTIL – DACĂ DORIȚI SA ȘTIȚI CE TREBUIA DEPUS LUNA TRECUTA (PANA LA DATA DE 25)CLICK AICI .

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA FISIERUL – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentSinteza săptămânii 27.03.2017 – 31.03.2017 – note explicative pentru dosar bilanț 2016, modele formulare salarizare, intenții noi ANAF și Guvern, etc.
Articolul următorO societate neplătitoare de TVA își propune să presteze servicii pentru parteneri UE. Mai trebuie să își ia cod special pentru operațiunile respective, dacă s-a scos înscrierea în ROI?

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.