Atenție – ACŢIUNE DE MONITORIZARE ITM – privind riscurile existente la locurile de muncă din întreprinderi mici

3
197

Potrivit Inspecţiei Muncii- in perioada aprilie – noiembrie 2017 se va desfăşura “ACŢIUNEA DE MONITORIZARE – privind riscurile existente la locurile de muncă din întreprinderi mici”.

Luând în considerare faptul că o mai bună implementare a legislației în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă determină îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi reducerea numărului de accidente de muncă şi boli profesionale, Inspecţia Muncii are ca prioritate ridicarea nivelului de respectare a cerinţelor legale în toate întreprinderile, cu focalizare pe întreprinderile mici în cadrul acestei acţiuni de monitorizare.

Obiective generale ale acţiunii sunt:

– monitorizarea respectării prevederilor legale privind prevenirea riscurilor profesionale în întreprinderi mici;
– conştientizarea angajatorilor cu privire la necesitatea respectării cerinţelor legale din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă ;
– identificarea situaţiei actuale a activităţilor de prevenire şi protecţie realizate în întreprinderile mici;

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Acţiunea va cuprinde 2 etape:

– în prima etapă, întreprinderile mici selectate să participe la acţiune, vor primi “Chestionarul privind respectarea cerinţelor minime generale de securitate şi sănătate în muncă ” pentru completare .
– în a doua etapă, inspectorii de muncă vor verifica, prin acţiuni de control la angajatori, modul de implementare a prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

ANAF anunță acțiuni operative de control al contribuabililor ce vor depune Declarația 101 până pe 27 martie 2017 – ATENTIE – click aici

Sursa (cu multumiri) – ITM Calarasi

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.