Sistarea ocupării posturilor vacante, suspendarea promovărilor în grad și funcție – măsuri noi in MFP

1
202

Începând cu luna martie 2017 Ministerul Finanțelor Publice a decis, temporar, sistarea ocupării posturilor vacante, precum și suspendarea promovărilor în grad și funcție pentru personalul din aparatul central și instituțiile subordonate.

Aceste măsuri au fost luate în vederea încadrării în cheltuielile de personal aprobate prin bugetul anului 2017 și au fost determinate de modificările cu impact direct pe buget cum ar fi: întoarceri din activitate din suspendare temporară sau îngrijire creștere copil, concursuri, transferuri, promovări ce au avut deja loc în perioada ianuarie-februarie 2017, etc.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Măsurile vor produce efecte până la data la care bugetul MFP, prin suplimentarea alocărilor bugetare aferente cheltuielilor de personal, va putea permite noi angajaări sau promovări în grad și funcție.

CITESTE SI DESPRE NOILE MASURI MFP/ANAF – Suma blocată la poprire nu va depăși datoria către ANAF, acțiuni de control în domeniul comerțului on-line, 25% spor la Antifraduda dupa rectificarea bugetara, etc. – CLICK AICI

Sursa – http://www.mfinante.gov.ro/

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.