Formular de evaluare a performantelor profesionale individuale (model util) – pentru funcții de conducere și pentru funcții de execuție

0
1568

Dupa articolul ce contine modelul de – Instrucțiuni privind modul de cuantificare a nivelurilor de performanță – necesar evaluare salariați (model gratuit)LINK – si avand in vedere prevederile Legii nr. 53/24.01.2003 – privind Codul Munciitext integral aici – care prevede ca la sfarsitul fiecarui an trebuie realizata evaluarea performantelor profesionale ale salariatilor ce fac parte din efectivul de personal al angajatorului (SRL/SA/PFA, etc.), va spunem azi atentiei un alt fisier interesant.

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va propunem spre download un fisier foarte util, ce contine modele de formulare de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru functii de conducere si pentru functii de executie (2 sheet-uri).

PENTRU A DESCARCA MODELELE DE FORMULARE – CLICK AICI

Fisierul se poate asimila ca o anexa la Regulamentul Intern al angajatorului, in cazul in care nu exista, sau puteti actualiza fisierele atasate Regulamentului Intern pe aceasta tema (poate cele postate de noi pana acum).

Articolul precedentBilanț 31.12.2016 – a fost publicat proiectul de ordin al MFP în acest sens (oficial)
Articolul următorOUG 98/2016 – amânare termen obligație case de marcat electronice fiscale noi (MO 1030/2016)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.