Evaluarea anuală a salariaților este obligatorie – info 2016 și BONUS (model fisă evaluare anuală)

2
467

Dupa cum stiti, in conformitate cu prevederile Legii nr. 53/24.01.2003privind Codul Munciitext integral aici – la sfarsitul fiecarui an (deci si in 2016) trebuie realizata evaluarea performantelor profesionale ale salariatilor ce fac parte din efectivul de personal al angajatorului (SRL/SA/PFA, etc.).

Evaluarea se realizeaza pentru a urmari indeplinirea obiectivelor fixate prin contractul individual de munca sau prin fisa postului. Evaluarea anuala presupune intocmirea unor documente, respectiv a unor fise cu privire la evaluarea salariatilor, documente pe care trebuie sa isi puna semnatura si evaluatorul si persoana evaluata d.p.d.v. profesional. – care se pastreaza la dosarul salariatului in cauza.

In acest sens, pentru rata evaluarea la final de an 2016, va supunem atentiei modelul unei fise de evaluare structurata in 8 puncte principale, insa in document gasiti si detalii cu privire la:
– semnificatia calificativelor obtinute in urma evaluării performantelor salariatilor
– procedura privind evaluarea performantelor profesionale

PENTRU A DESCARCA MODELUL (editabil) DE FISA – CLICK AICI

ATENTIE:

– CRITERIILE DE EVALUARE TREBUIE SA CORESPUNDA CU CELE DIN FISA DE POST. IN ACEST SENS, ACTUALIZATI FISELE DE POST CONFORM CRITERIILOR DIN MODEL
– un alt model de Fisa de Evaluare gasiti pe grupul de Facebook – click aici

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.