Acțiune de informare la nivel național ANAF Antifraudă – materiale informative care detaliază principalele aspecte urmărite în timpul controalelor operative și inopinate

0
160

În data de 06.12.2016, inspectorii antifraudă vor desfășura o acțiune de informare la nivel național, în cadrul căreia vor distribui materiale informative care detaliază principalele aspecte urmărite în timpul controalelor operative și inopinate.

De asemenea, sunt menționate atât obligațiile contribuabililor, cât și sancțiunile prevăzute de lege în cazul încălcării prevederilor legale.

Contribuabili specializați în comerț cu amănuntul, comerț cu ridicata, restaurante și alte activități de servicii de alimentație (ex.: baruri, cafenele), hoteluri și alte facilități de cazare, servicii de înfrumusețare vor primi materiale informative.

PENTRU A DESCARCA MATERIALELE INFORMATIVE (UTILE) – CLICK AICI

DGAF acordă o atenție deosebită procesului de informare a contribuabililor în legătură cu activitatea desfășurată, cu drepturile și obligațiile acestora, toate acțiunile desfășurate până în prezent fiind prezentate cu maximă transparență către publicul larg, în contextul respectării prevederilor legale.

SUSTINE BLOGUL NOSTRU – ACCESAND BANNER-ELE DE PE SITE – PENTRU CUMPARATURI SAU ALTE INTERESE. ESTE SIMPLU – LE AI IN PARTEA DREAPTA, SAU LA FINAL ARTICOL.

Sursa – DGAF Facebook

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.