AcasăNewsCircularele interne ale ANAF - referitoare la procedurile de lucru și la...

Circularele interne ale ANAF – referitoare la procedurile de lucru și la modalitățile de aplicare a prevederilor legale – în curând publice

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã va face publice, din 5 decembrie, pe site-ul propriu, la rubrica „Circulare ANAF”, circularele interne referitoare la procedurile de lucru și la modalitãțile de aplicare a prevederilor legale.

Aceastã mãsurã va contribui la creșterea transparenței activitãții instituționale, la crearea unui mecanism de comunicare activ între administrația fiscalã și mediul economic și la asigurarea aplicãrii unitare a legislației fiscale în toate structurile subordonate ale ANAF.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Rubrica „Circulare ANAF” va fi disponibilã pe site-ul www.anaf.ro, la secțiunea Asistențã contribuabili/Legislație/07.Circulare ANAF. Circulara este un document intern emis de ANAF, în vederea asigurãrii aplicãrii unitare a legislației fiscale.

Prioritãțile ANAF sunt transparența, simplificarea și reducerea costurilor de conformare fiscalã la nivelul agenților economici și a costurilor de administrare fiscalã la nivelul autoritãților publice – via.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!