AcasăNewsOperațiunile economice privind dreptul de folosință sau de proprietate al mijloacelor de...

Operațiunile economice privind dreptul de folosință sau de proprietate al mijloacelor de joc – comunicat ONJN

În conformitate cu prevederile art. 20 alin (1) din O.U.G. nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 246/2010, cu modificările și completările ulterioare:

Operatorii economici care desfăşoară activităţi de:

– producţie,
– distribuţie,
– reparaţii şi întreţinere pentru mijloacele de joc,
– import, export, achiziţie intracomunitară, livrare intracomunitară sau alte activităţi cu mijloace de joc,

în scopul comercializării sau utilizării, sub orice formă, pe teritoriul României, sunt obligaţi să obţină licenţă de la Comitetul de Supraveghere al O.N.J.N.

IMPORTANT – În atenția organizatorilor de jocuri de noroc – obligații noi (comunicat oficial ONJN) – click aici

De asemenea, au obligaţia ca în termen de 15 zile lucrătoare de la data înregistrării operaţiunilor de producţie, import, export, achiziţie sau livrare intracomunitară în documentele contabile sau a operaţiunilor de comercializare ori utilizare sub orice formă pe teritoriul României, conform prevederilor Legii contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, să declare aceste mijloace de joc O.N.J.N., conform prevederilor normelor de aplicare a prezentei ordonanţe de urgenţă.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Sunt exceptaţi de la obligaţia de a deţine licenţă clasa a 2-a organizatorii de jocuri de noroc care desfăşoară activităţile prevăzute în prezentul alineat în scopul exploatării activităţii pentru care deţin licenţă.

Având în vedere cele menționate, aveți obligația ca toate operațiunile economice privind dreptul de folosință sau de proprietate al mijloacelor de joc să respecte prevederile legale.

UTIL – Asociere jocuri de noroc – microîntreprindere cu o societate care desfășoară, pe bază de licența, jocuri de noroc (plătitoare de impozit pe profit) – click aici

Sursa – http://onjn.gov.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!