AcasăSalarizareCheltuieli decontate salariaților de către angajator conform contractului colectiv de munca -...

Cheltuieli decontate salariaților de către angajator conform contractului colectiv de munca – speța oficiala ANAF

Intrebare – Sunt impozabile sumele, decontate de catre angajator conform contractului colectiv de munca, reprezentand costul transportului la si de la locul de munca acordate salariatilor care au domiciliul în altă localitate decât cea la care isi are sediul unitatea unde lucreaza?

Raspuns

Conform Codului fiscal, sumele reprezentand costul transportului la si de la locul de munca acordate salariatilor care au domiciliul în altă localitate decât cea la care isi are sediul unitatea unde lucreaza, decontate de catre angajator conform contractului colectiv de munca, nu sunt impozabile, in intelesul impozitului pe venit.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Baza legala

Legea nr 227 / 2015 articolul 76 al. 4 lit. a

UTIL – Tratamentul fiscal al contravalorii serviciilor turistice (acordate de angajatori angajaților proprii) – precizări ANAF – click aici

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 12.09.2016 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!