Operațiunea „Cronos” (antifraudă) – noi acțiuni de control operativ

0
142

În cadrul operațiunii „Cronos”, inspectorii antifraudă din cadrul DRAF București au efectuat o acțiune de control operativ în intervalul 3 – 4 septembrie a.c., în cadrul căreia au identificat în cazul a doar două cluburi de noapte din Capitală 24 de angajați care nu erau încadrați cu forme legale de muncă („muncă la negru”), societatea neînregistrând în evidența financiar-contabilă salariile achitate și obligațiile fiscale aferente.

În ambele situații, pe lângă transmiterea constatărilor Inspectoratului Teritorial de Muncă al Municipiului București, în vederea adoptării măsurilor legale, conform competențelor, inspectorii antifraudă vor înainta sesizări penale.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Subliniem faptul că operațiunea „Cronos”, derulată de inspectorii antifraudă din cadrul ANAF și inspectorii de muncă din cadrul Inspecției Muncii, este în desfășurare.

Sursa – antifrauda.ro

Articolul precedentOUG 46/2016 – completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal
Articolul următorCirculara MFP nr. 692262/2016 – privind regimul TVA aplicabil studiilor clinice

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.