AcasăSalarizareSistemul ReGES (Revisal) se confruntă cu un volum mare de depuneri -...

Sistemul ReGES (Revisal) se confruntă cu un volum mare de depuneri – comunicat ITM

ITM aduce la cunoștință faptul ca in momentul de fata in sistemul ReGES este un volum mare de depuneri.

Sunt 3.000 de fisiere neprocesate ce urmeaza a fi preluate pana dupa amiaza. Toate depunerile valide ale registrelor in sistemul ReGES vor fi procesate, iar codurile de incarcare se vor vizualiza pe portal in sectiunea “Raport preluari”, cu data si ora la care a fost realizata depunerea.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Incarcarile multiple ale aceluiasi fisier .rvs in sistem nu afecteaza informatiile depuse. Fisierele incarcate se suprascriu, toate vor primi cod de incarcare si se va considera de actualitate datele transmise in cel mai recent registru.

Mentionam faptul ca eliberarea parolelor pentru angajatorii noi va fi posibila dupa obtinerea unui cod de incarcare, iar pentru angajatorii deja existenti in sistemul ReGES se poate utiliza cel mai recent cod obtinut in ultimele 2 luni.

Sursa (cu multumiri) – pagina Facebook a ITM Caras-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!