Cerere pentru concediu de odihnă (CO), dar și pentru alte tipuri de concediu – model orientativ actualizat 2016

0
586

Apropiindu-se „sezonul” concediilor de odihna, dar tinand cont si de faptul ca este obligatorie prezenta acestor documente (la dosarele de personal), ne-am gândit sa va aducem din nou la cunoștința (ca si in anii trecuti) modelele de cereri pentru concediu de odihnă postate de noi pana acum.

Cererea de concediu de odihna este documentul prin care angajatul solicita zilele de C.O. la care are dreptul, in urma programarii care s-a facut la inceputul anului. Daca nu ati realizat inca programarea concediilor de odihna pe anul 2016 – gasiti un model orientativ de decizie interna aici – LINK DECIZIE (DOWNLOAD GRATUIT) .

Modelele propuse sunt urmatoarele:

– cerere CO structurata in 2 exemplare/pagina (Word), un exemplar pentru arhiva firmei/Departament Resurse Umane si un exemplar-copie pentru angajat:

PENTRU MODEL DE CERERE C.O. – VARIANTA 1 – CLICK AICI

– cerere de concediu (Excel), care se poate utiliza in 4 situatii – se poate bifa optiune pentru CO, CFP sau alte 2 situatii:

PENTRU MODEL DE CERERE C.O. – VARIANTA 2 – CLICK AICI

FOARTE UTIL – Concediul de odihnă – cuantum, plată, timpul de muncă, timpul de odihna, durata CO în funcție de CM, etc. CLICK AICI

Articolul precedentSinteza săptămânii 16.05.2016 – 20.05.2016 – lămuriri ITM la noul Revisal, ghiduri utile, spețe ANAF, etc.
Articolul următorDosar bilanț (situații financiare anuale – raportări contabile anuale) la 31.12.2015 – model OPIS 2016

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.