Sa ne reamintim – evaluarea anuala a salariaților este obligatorie. BONUS – model fisa evaluare anuala.

1
477

In conformitate cu prevederile Legii nr. 53/24.01.2003privind Codul Munciitext integral aici – la sfarsitul fiecarui an trebuie realizata evaluarea performantelor profesionale ale salariatilor ce fac parte din efectivul de personal al angajatorului (SRL/SA/PFA, etc.).

Evaluarea se realizeaza pentru a urmari indeplinirea obiectivelor fixate prin contractul individual de munca sau prin fisa postului. Evaluarea anuala presupune intocmirea unor documente, respectiv a unor fise cu privire la evaluarea salariatilor, documente pe care trebuie sa isi puna semnatura si evaluatorul si persoana evaluata d.p.d.v. profesional. – care se pastreaza la dosarul salariatului in cauza.

In acest sens, pentru cei care nu au realizat evaluarea la final de an 2015, va supunem atentiei modelul unei fise de evaluare structurata in 8 puncte principale, insa in document gasiti si detalii cu privire la:
– semnificatia calificativelor obtinute in urma evaluarii performantelor salariatilor
– procedura privind evaluarea performantelor profesionale

PENTRU A DESCARCA MODELUL (2016) DE FISA – CLICK AICI

ATENTIE:

– CRITERIILE DE EVALUARE TREBUIE SA CORESPUNDA CU CELE DIN FISA DE POST. IN ACEST SENS, ACTUALIZATI FISELE DE POST CONFORM CRITERIILOR DIN MODEL
– un alt model de Fisa de Evaluare gasiti pe grupul de Facebook – click aici

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.