Clarificari ANAF cu privire la D 394 – „Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA”

2
264

Va supunem atentiei un material elaborat de – AJFP Argesadresat persoanelor impozabile inregistrate in scopuri de TVA – referitor la formularul 394 „Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA” .

Fisierul contine si explicatiile cu privire la depunerea D 394 de catre platitorii care au ca perioada calendaristica luna – in sensul ca vor depune D 394 pentru ianuarie si februarie 2015, dupa care vor depune din nou cele 2 declaratii pana la 25.04.2016, insa pe noul model. Speram sa va fie de folos si multumim institutiei pentru posibilitatea preluarii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Articolul precedentDecizie persoana desemnata cu respectarea Legii 15/2016 (antifumat) – model important pentru firme
Articolul următorCum va fi aplicata legea antifumat – scop, sancțiuni, unde SE VA putea fuma, unde NU SE VA putea fuma (infografic oficial)

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.