AcasăCECCARObținerea vizei de exercitare a profesiei în anul 2016 - oficial CECCAR

Obținerea vizei de exercitare a profesiei în anul 2016 – oficial CECCAR

În conformitate cu Normele C.E.C.C.A.R. 1500/2009, viza anuală pentru exercitarea profesiei de către experții contabili și contabilii autorizați pe anul 2016 se acordă până la data de 31 ianuarie 2016 dacă au fost îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:

– Achitarea în întregime a obligațiilor față de Corp aferente anului trecut și a obligațiilor aferente anului pentru care se acordă viza.
– Dovada asigurării pentru riscul profesional.
– Dovada că nu au suferit nici o condamnare care, interzice dreptul de gestiune și de administrare a societăților comerciale (Cazier judiciar sau declaraţie pe propria răspundere);
– Nu au săvârșit fapte care să încalce obligațiile prevăzute de lege, precum și regulile privind conduita etică și profesională, pentru care să fi fost sancționați de comisia de disciplină cu suspendarea dreptului de exercitare a profesiei, pe toată durata suspendării, precum și cu interzicerea dreptului de exercitare a profesiei.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

– Depunerea raportului anual de activitate.
– Efectuarea unui număr de 40 de ore de pregătire profesională până la data de 31 decembrie 2015;
– Prezentarea unei adeverinţe medicale din care să rezulte că îndeplineşte condiţia prevăzută de art. 4 (1) lit. a) şi art. 5 lit. a) din Ordonanţa Guvernului nr. 65/1994 şi este apt din punct de vedere fizic şi psihic pentru exercitarea profesiei de expert contabil şi respectiv, de contabil autorizat.
– completare cerere înscriere anuală în Tablou (Anexa 16).

ALTE RESURSE UTILE:

– Parafa anuală de membru CECCAR – modalitate obținere 2016 (oficial) – CLICK AICI
– Facilităţi acordate membrilor care respectă termenele legale pentru îndeplinirea obligaţiilor faţă de CECCAR – CLICK AICI

Sursa (cu multumiri) – CECCAR Bihor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!