NU UITAȚI – operați în Revisal creșterea salariului minim începând cu 01.07.2015

0
151

Hotărârea Guvernului Romaniei numarul 1091/10.12.2014 – pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată – text integral – in Monitorul Oficial nr. 902/11.12.2014, impune marirea salariului minim de la 01.07.2015, iar pentru a ne alinia prevederilor precizate mai sus trebuie sa operam si modificari in Revisal .

Astfel, conform Art. 3. din Hotărâre nr. 500/18.05.2011 , si avand in vedere ca se intra sub incidenta prevederilor lit. g) – „salariul de bază lunar brut şi sporurile, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă” (din art. precizat mai sus)trebuie sa stim ca orice modificare a elementelor prevăzute la lit. g) – se înregistrează în registru cel târziu în ziua lucrătoare anterioară împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicată.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

RECOMANDARILE NOASTRE:

– incercati sa operati modificarile in Revisal inainte de termenul limita, pentru ca este mai sigur asa (posibile blocaje pe site-ul Inspectiei Muncii);
– nu uitati de intocmirea deciziilor colective – model aici

Articolul precedentComunicat oficial ANAF – info extins cu privire la bacşiş
Articolul următorMăsuri minimale de luat în perioade cu temperaturi extreme (certificate de INMH – 2015) – precizări ITM

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.