Model notificare ANAF privind constituirea registrelor de bani personali pe mai multe puncte de lucru

5
275

Dupa cum stiti, conform Art. 6. din Ordinul ministrului finanțelor publice 513/30.04.2015text integral – pentru aprobarea modelului și conținutului registrului de bani personali, precum și a procedurii de înregistrare a acestuia la organul fiscal, publicat in MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 300/30.04.2015 :

„Operatorul economic notifică organului fiscal competent de administrare constituirea registrului de bani personali, precizând data deschiderii acestuia și numărul de pagini, conform numerotării acestora, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării OMFP 513/2015.”

UPDATE – ULTIMA ORA – puteți trimite prin posta, fax sau e-mail notificarea privind constituirea registrului de bani personali (oficial) – click aici

Multumita contabililor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model de notificare pentru cazul in care firma are mai multe puncte de lucru. Speram sa va fie de folos. Notificarea pentru un singur punct de lucru o gasiti aicilink.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE NOTIFICARE (P.L. MULTIPLE) CLICK AICI

ALTE FISIERE UTILE:

– Regulament Intern casa de marcat – cu privire la bacșiș, registrul de bani personali și alte aspecte stipulate de OUG 8/2015 – CLICK AICI

– Termen depunere notificare către ANAF privind constituirea registrului de bani personali – 08.05.2015 – click aici

Registrul de bani personali – model editabil, conform cu prevederile OMFP 513/30.04.2015 – click aici

Articolul precedentComunicat ANAF în atenția contribuabililor – referitor la bacșiș
Articolul următorSancțiuni pentru nedeținerea registrului de bani personali – info util

5 COMENTARII

  1. Pentru mai multe puncte de lucru situate in localitati diferite”organul fiscal competent” este Anaf-ul unde am sediu, sau trebuie sa depun notificare pentru fiecare punct de lucru?
    Multumesc.

  2. Daca la începutul programului am declarat50 lei si cînd vin anaf-istii mai am 5 lei ce i-mi face?Ma căuta in buzunare,geanta,magazin sau numai in hainele cu care sunt în acel moment ? Multumiri!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.