ATENȚIE la OUG 8/2015 – pentru bacșiș trebuie întocmit un regulament de ordine interioară ce se păstrează la locul de instalare a aparatului de marcat electronic fiscal

0
144

Potrivit OUG 8/22.04.2015 – pentru modificarea și completarea unor acte normativetext aici – publicata in MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 285/28.04.2015 , mai exact Art. 1, punct 3.4, se prevad urmatoarele:

„Operatorii economici utilizatori stabilesc printr-un regulament de ordine interioară dacă veniturile provenite din încasarea bacșișului rămân la dispoziția lor sau constituie o sursă de alte venituri care se distribuie salariaților. În cazul în care bacșișul se distribuie salariaților, acesta nu poate fi asimilat unei livrări de bunuri sau unei prestări de servicii.”

In schimb, la Art. 1, punct 3.5, se prevad urmatoarele:

„Regulamentul se păstrează la locul de instalare a aparatului de marcat electronic fiscal în vederea prezentării acestuia organelor de control.”

DECI MARE ATENTIE – DEOARECE ORDONANTA VA INTRA IN VIGOARE (referitor la stabilirea și sancționarea contravențiilor prevăzute la art. I pct. 9, 11, 12, 13, 14, 15 și 16) IN 10 ZILE DE LA PUBLICARE.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.