AcasăNewsSancțiuni în cazul neafișării anunţului de atenționare (cu privire la emiterea bonului...

Sancțiuni în cazul neafișării anunţului de atenționare (cu privire la emiterea bonului fiscal – casă marcat)

Dupa cum stiti, din data de 1 martie 2015, toţi operatorii economici care au obligaţia, potrivit legii, de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale – trebuie să afişeze anunţul al cărui model este aprobat prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 159 din 16 februarie 2015.

Anunţul se afişează la locul de amplasare a aparatelor de marcat electronice fiscale, în aşa fel încât să fie vizibil clienţilor. PENTRU MODELUL OFICIAL AL ANUNTULUI CLICK AICI .

Operatorii economici care desfăşoară activităţi comerciale în unităţi de tip restaurant, bar, discotecă, club şi altele asemenea asigură informarea clienţilor şi prin tipărirea anunţului de atenţionare pe prima pagină a meniurilor pe care le pun la dispoziţia acestora ori prin alte mijloace, astfel încât la fiecare masă destinată clienţilor aceştia să aibă permanent posibilitatea de a citi anunţul de atenţionare .

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Nerespectarea acestor prevederi legale reprezintă contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 lei la 4.000 lei.

Sursa – antifrauda.ro

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!