AcasăSituatii financiare anualeBilanț ONG la 31.12.2014 (asociație, fundație, federație) - termen limita de depunere...

Bilanț ONG la 31.12.2014 (asociație, fundație, federație) – termen limita de depunere (info)

Potrivit OMFP 65/22.01.2015 – privind principalele aspecte legate de întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale ale operatorilor economici la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice (MO 69/2015) – text integral aici – in anul 2015 (pentru anul fiscal 2014) , termenul pentru depunerea situaţiilor financiare anuale de catre persoanele juridice fără scop patrimonial, la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice este următoarul:

pentru persoane (entitatile) prevăzute la art. 1 din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, 120 de zile de la încheierea exerciţiului financiar – adica 30.04.2015.

Bilant la 31.12.2014 – pentru persoanele juridice fără scop patrimonial – PDF oficial 2015 – CLICK AICI

IMPORTANT – DOCUMENT OFICIAL UTIL – Notă informativă referitor la încheierea exerciţiului financiar la 31.12 – in atenţia persoanelor juridice fără scop patrimonialCLICK AICI

Termen depunere bilanț la 31.12.2014 – în anul fiscal 2015 (situații financiare/raportări contabile) – click aici

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

13 COMENTARII

  1. Fisierul depus nu este un document valid – Eroare PDF. Fisier completat eronat sau fisier alterat. Campul ‘an’ este nul acest mesaj l-am primit azi la depunere bilant ong , nu reusesc sa imi sa-mi dau seama de eroare , deoarece am atasat si zip-ul si validarea s-a facut , am semnat electronic.Bilantul este pentru o asociatie agricola care intretine pasuni cu fonduri europene,Va rog ajutor! multumesc

  2. pentru vasiliu cristina

    cu acelasi tip de eroare la bilant , tot pentru un ONG , am scanat iar anexele in format jpeg cu rezolutie 200 ( la prima incercare scanasem anexele in format pdf ) le-am arhivat si am putut depune bilantul , primind recipisa de confirmare.

  3. Am aceasi problema cu V Cristina in 12 March 2015 at 16:32 .
    Am incercat cele sugerate de Cristi (scanat documente in jpg, text alb negru, Zip de 1.5 M sau de 3.5 M dar nici o schimbare la stare anaf, imi tot da eroarea cu an-nul. xml-ul este generat ok, zip-ul se ataseaza, semnatura se pune si totusi eroare. Ce pot sa fac? vine 30 aprilie, mergem iar la coada la fisc cu hartoage si cd-uri?
    As fi recunoscator pt orice sugestie.

  4. Am gasit problema! Era versiunea. Am tot incercat sa depun bilantul pe varianta din 11.02, iar cea buna este cea din 16. februarie!!! Asta a mers din prima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura