AcasăSituatii financiare anualeDeclaraţie de inactivitate (S1046) - PDF inteligent oficial de la ANAF (29.01.2015)

Declaraţie de inactivitate (S1046) – PDF inteligent oficial de la ANAF (29.01.2015)

Avand in vedere ca potrivit art. 36 alin. (2) din Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, persoanele juridice care de la constituire nu au desfăşurat activitate, precum şi subunităţile fără personalitate juridică din România care aparţin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, care de la constituire nu au desfăşurat activitate, depun o declaraţie în acest sens, în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, dar tinand cont si de prevederile OMFP 65/2015 , incepând cu exerciţiul financiar 2014, declaraţiile de inactivitate prevăzute mai sus se vor depune, astfel:

– în formă electronică, având ataşată o semnătură electronică extinsă, sau
– în format hârtie şi în format electronic.

UPDATE 03.01.2018 – Declarație de inactivitate – a fost publicat PDF-ul inteligent valabil 2018 (ANAF – S 1046) – pentru persoanele juridice care de la constituire nu au desfășurat activitate (în 2017) – click aici

Entităţile folosesc programul de asistenţă pus la dispoziţie gratuit de către Ministerul Finanţelor Publice pe site-ul internet al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală sau pe care il puteti descarca de pe link-ul de mai jos. Multumim colegilor de pe – Contabili pe Facebook – pentru semnalizare.

PENTRU A DESCARCA PDF-UL INTELIGENT NECESAR GENERARII DECLARATIEI DE INACTIVITATE – CLICK AICI

ATENTIE:

– Prevederile de mai sus se aplică şi persoanelor juridice fără scop patrimonial.
– Soft-ul J – il puteti gasi aici – click aici
– Schema XSD: S1046 – click aici
– Structura S1046 – click aici

10 COMENTARII

 1. Buna ziua.
  Nu am mai completat pina acum niciodata acest formular 1046 pentru Asociatie care nu a functionat niciodata. Ma puteti sfatui va rog, cum sa il completez deoarece am incercat sa-l completez, iar la validare imi spune ca validarea sa terminat cu succes, fisierul .xml a fost atasat, puteti semna. Nu s-a generat acest xml, iar eu efectiv ce trebuie sa semnez? Nu am semnatura electronica. Vreau doar sa transmit electronic, iar pe hartie sa il predau.
  Va rog ceva sfaturi.
  Multumesc, Veres Peter

 2. Buna dimineata

  Am depus azi 13.01.2016, declaratia pentru lipsa activitate (S1046) pentru anul 2015.
  Recipisa……..EROARE…formularul a fost valabil pentru anul 2014………
  CE DOAMNE IART-MA VOR SCHIMBA LA ACEST FORMULAR PENTRU 2015?????? ………………………………….BATAIE DE JOC…………

 3. Cu o probabilitate de 100%, nu o sa va citeasca nimeni de la ANAF postarile de pe acest forum precum ca nu a fost acceptat formularul S1046.
  Astfel ca in loc sa va postati nemultumirea pe forum, de ce nu sesizati mai bine pe pagina de web a ANAF?

 4. Cu respect,imi puteti da un raspuns vis-a-vis de ce ar trebui sa completez la tipul entitatii.Mentionez ca ma incadrez la Impozit pe venitul microintreprinderilor.Va multumesc anticipat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!