AcasăDeclaratii anualeDeclaratia 092 - termen 09.01.2015 (info oficial)

Declaratia 092 – termen 09.01.2015 (info oficial)

Pâna vineri, 9 ianuarie, inclusiv, trebuie depusa la unitatile fiscale – Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila în România, formular 092.

Au aceasta obligatie persoanele juridice si persoanele fizice care desfasoara activitati economice în mod independent sau exercita profesii libere care au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri în luna decembrie 2014 si sunt obligate sa-si modifice perioada fiscala devenind platitori de TVA lunar.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Obligatia este reglementata de prevederile Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 1.165/2009 privind aprobarea Procedurii de actualizare a vectorului fiscal pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de taxa pe valoarea adaugata care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioad_ fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila în România, precum si a modelului si con_inutului unor formulare, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 371/2009.

Sursa (cu multumiri) – AJFP Salaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!