Declaratie la angajare – prin care salariatul declara Casa de Asigurari de Sanatate la care este asigurat (model)

3
2231

Multumita colegilor de pe grupul de FacebookContabili pe Facebook – Contabili si resurse pentru ei – va supunem atentiei un model de declaratie ce trebuie semnata de salariat (la angajare), prin care acesta declara casa de asigurari de sanatate la care este asigurat.

Potrivit colegilor de pe grup – ce scrie in declaratie trebuie sa coincida cu locatia medicului de familie la care este inscris. Contributia de sanatate a angajatului se distribuie de ANAF in judetul trecut in D112 la salariatul respectiv (si unde isi are medicul de familie), iar contributia de concedii si indemnizatii ramane/se distribuie catre judetul in care isi are sediul angajatorul. Speram sa va fie de folos detaliile colegilor (carora le multumim pentru implicare).

PENTRU A DESCARCA DECLARATIA DE APARTENENTA LA C.A.S. JUDETEAN (DE SEMNAT LA ANGAJARE) – CLICK AICI

Articolul precedentAmenzi pentru nedepunerea la termen a formularelor (declaratiilor fiscale) la Fisc (ANAF-MFP)
Articolul următorLegea 126/2014 – modificare OUG 111/2010 (concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor)

3 COMENTARII

  1. […] Pentru a nu gresi cu ceva si pentru a fi in regula, noul salariat trebuie sa dea o declaratie in acest sens – declaratie ce se pastreaza la dosarul de personal. Avand in vedere cele de mai sus, va supunem atentiei un model orientativ. Speram sa va fie de folos noul model, cu îmbunătățiri fata de cel anterior – link. […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.