AcasăRaportari contabile semestrialeDepunere online bilant (raportare contabila) la 30.06.2014 - pe e-guvernare.ro (info)

Depunere online bilant (raportare contabila) la 30.06.2014 – pe e-guvernare.ro (info)

Inainte de a incepe prezentarea pasilor, trebuie sa va spunem (ca si anul trecut) ca se recomanda sa folositi Internet Explorer pentru a incarca „Raportarea contabila (bilantul) la 30.06.2014” pe e-guvernare.ro, deoarece cu alte browsere nu prea funcioneaza, dar va sfatuim sa fiti atenti si la atentionarile oficiale de pe e-guvernare.ro, deoarece au aparut modificari importante si in acest an.

Astfel, dupa ce ati introdus in Internet Explorer adresa de web – http://www.e-guvernare.ro/ – mergeti in pagina ce se incarca si dati click pe link-ul „Depunere declaraţii”, asa cum aveti prezentat in imaginea de mai jos. PS – nu uitati si de pagina noastra de Facebook click aici.

bil06-1

ATENTIE – INAINTE DE PASII URMATORI, INTRODUCETI IN PC/LAPTOP STICK-UL (E-TOKEN-UL) CARE CONTINE SEMNATURA ELECTRONICA.

Dupa ce dati click, se va deschide o noua fereastra in browser, cu adresa https://portal.app2.anaf.mfinante.gov.ro/my.policy, unde vi se vor afisa textele „Bine ati venit! Va rugam sa va autentificati utilizand certificatul digital.” si butonul „Prezentare certificat”. Practic, in urmatorul pas, trebuie sa dati click pe butonul „Prezentare certificat”, conform cu imaginea de mai jos.

bil06-2

Dupa click-ul pe link-ul existent pe butonul „Prezentare certificat”, in aceeasi fereastra (in acelasi browser), va trebui sa va autentificati cu datele semnaturii voastre electronice. Dupa autentificare, dati click pe butonul „Browse”, selectati PDF-ul in care s-a generat bilantul la iunie 2014 si apoi click pe butonul „Trimite” (cf. cu imaginea de mai jos).

bil06-3

IN ESENTA, REZULTATUL PRELUARII CONSTA IN FURNIZAREA DE CATRE SITE A UNUI INDEX DE INCARCARE, PE CARE TREBUIE SA IL NOTATI SAU SALVATI, DEOARECE CU EL VERIFICATI STAREA BILANTULUI LA 30.06.2014 (CEL DEPUS).

PENTRU ARTICOLE SI MODELE UTILE NECESARE LA BILANTUL LA 30 IUNIE 2014 – CLICK AICI


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura