AcasăReglementari contabileNumărul de evidenţă a plăţii - precizări referitoare la ultimele modificari legislative

Numărul de evidenţă a plăţii – precizări referitoare la ultimele modificari legislative

DUpa cum stiti, în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 360/15.05.2014, a fost publicat Ordinul ministrului Finanţelor Publice nr. 665/2014text integral – privind suspendarea prevederilor Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 1.870/2004 pentru aprobarea Instrucţiunilor de completare a numărului de evidenţă a plăţii.

Astfel, începând cu data intrării în vigoare a actului normativ menţionat (15.05.2014) până la data de 31 decembrie 2015, se suspendă prevederile Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 1.870/2004 pentru aprobarea Instrucţiunilor de completare a numărului de evidenţă a plăţii, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.256/27.12.2004, cu modificările şi completările ulterioare.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Prin excepţie de la prevederile de mai sus, dispoziţiile Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 1.870/2004, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică în continuare pentru contribuabilii care aleg să plătească o obligaţie fiscală stabilită de organele de inspecţie fiscală, precum şi amenzi de orice fel stabilite potrivit legii, pentru contribuabilii care plătesc timbru de mediu pentru autovehicule, pentru contribuabilii care aleg să plătească o obligaţie fiscală cuprinsă într-o decizie de amânare la plată a obligaţiilor fiscale, emisă în temeiul prevederilor art. V din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 50/2013 privind reglementarea unor măsuri fiscale, aprobată prin Legea nr. 267/2013.

Sursa – www.finantevalcea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!