Anunt referitor la solicitari informatii din Revisal – oficial ITM

0
170

Referitor la solicitările informaţiilor conform bazei de date organizată la nivelul INSPECŢIEI MUNCII cu registrele generale de evidenţă a salariaţilor depuse de angajatori, conform Hotărârii Guvernului nr. 161/2006, respectiv Hotarârii Guvernului nr. 500/2011 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, cu modificările şi completările ulterioare, ITM precizeaza urmatoarele:

Eliberarea informaţiilor conform bazei de date organizată la nivelul INSPECŢIEI MUNCII cu registrele generale de evidenţă a salariaţilor depuse de angajatori, conform Hotărârii Guvernului nr. 161/2006, respectiv Hotarârii Guvernului nr. 500/2011 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, cu modificările şi completările ulterioarein conformitate cu Ordinul nr. 1681/2013 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestărilor de servicii efectuate în domeniile de activitate ale Inspecţiei Muncii, se tarifează cu 15 lei /salariat.

Adeverinţa se eliberează la cererea persoanei fizice, persoanei juridice sau oricărei entităţi care are dreptul legal de a solicita şi de a obţine informaţii, cererea fiind însoţită de dovada achitării serviciului solicitat şi a documentelor justificative, după caz.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

În situaţia în care vă adresaţi cu solicitarea către I.T.M. – plata sumei de 15 lei / salariat se va face în contul de Trezorerie al I.T.M. sau la casieria I.T.M.. Institutia precizeaza faptul că indiferent de modalitatea de plată, serviciul solicitat trebuie să poate fi identificat.

În acest sens, solicitarea sau dovada achitării (factura, chitanţa sau ordinul de plată ataşat) trebuie să cuprindă obiectul solicitării, în speţă numele şi prenumele persoanei depre care se solicită informaţia şi după caz numărul dosarului execuţional.

Model cerere eliberare extras din REVISAL – se depune la ITM (de orice salariat) pentru obtinere extras oficial – click aici

Sursa (cu multumiri) – ITM Bihor

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.